Ekebergmarkedet september 2012



Ekebergmarkedet arrangeres av Norsk Veteranvogn Klubb , og er i hovedsak et bruktmarked for veteranbiler og motorsykler, samt deler til kjøretøyene. Allikevel så finner man en rekke andre produkter på markedet også, for det meste brukt med også noe nytt. F.eks. husflidprodukter og noen butikker/leverandører som har stand på området.




Etter å ha pratet om å legge turen til markedet i mange år, var vi relativt tidlig på plass lørdag morgen for å gjøre gode funn. Parkeringen virket velorganisert og kostet 100,- pr bil. Det hadde nok kommet endel regn tidligere, for parkeringsområdet var stedvis svært hullete og gjørmete, men slikt er ikke mye å få gjort med. Ved inngangen sto noen flotte, gamle brannbiler - fungerte bra som møtepunkt.

Markedet virker godt organisert.


Nydelig!


Ved første øyekast virket ikke markedet så stort, andre nevnte at det hadde vært større tidligere. Men tiden gikk fort, å gå over hele området tok mange timer, og vi fant litt småting som kunne passe både i garasjen og i stua. Det var gode muligheter for å sette seg ned og hvile litt - det var også god tilgang pølser, vafler og lignende.

Det var nok en god fest på området dagen før (og mange gode handler ble nok gjort allerede da), og noen utstillere var litt preget av det.


Som overalt ellers - det er muligheter for å gjøre gode handler, og det er muligheter for å gjøre dårlige - det er lurt å være forberedt med en prisidé hvis det er noe spesielt du ser etter. Blant annet så jeg brukt verktøy, som var priset høyere enn butikknytt fra samme produsent.

Mange flotte biler var å se - spesielt var det noen flotte Jaguarer, en BMW som så bra ut og en Buick som var spesielt flott.

Alt i alt hadde vi en hyggelig og fin tur, og det ble noen kjøp. Jeg tror neppe jeg tar turen tilbake allerede neste år, men kommer sikkert oppom en senere gang.



Morten
newer post older post